nattis

redan torsdag imorgon...veckan rullar på fort. Sövde nyss Tilda, och tror jag slumrade till lite jag me, så nu sitter jag i soffan och borstar tänderna, tänker gå och lägga mig fast klockan inte ens är 21 än. Sov gott gott folk, bloggar mer nån annan dag när krafterna återfunnit sig!

autumn

Puh trött idag, fortfarande lite sjuk, hes, seg i halsen och rethosta, ingen bra kombo med ledsna barn på inskolning :( Hämtade barnen på dagis och det var riktigt fint väder och 22 grader, men det känns som att det är på väg att vända så man får passa på att njuta av de sista fina dagarna nu innan hösten gör intåg på riktigt. Tror jag har handlat det mesta i klädväg åt barnen, skulle väl möjligtvis vara skor till Theo som saknas, får åka förbi skopunkten eller kavat nån dag.

Fick ett ryck förut idag och skrubbade badrumsgolvet, låg på alla 4 men tycker ändå inte att det gjorde så stor skillnad, skulle vilja ha klinkers..med golvvärme så klart, men man kan ju alltid drömma! Pratade med Anna förut, vi bestämde att hon och Johan ska komma över på middag och lite kort- och sällskapsspel på fredag, men vad ska vi bjuda på?! Några förslag? I "värsta" fall blir det väl vanlig fredags-tacos, gott det me!

Lager 157

Åkte förbi Lager 157 och handlade lite igår, köpte 6 par trosor åt Tilda och en fleecetröja till Theo. Sen köpte jag ett regnställ till mig själv, orkade inte prova det i butik så testade hemma och då visade det sig vara fel storlek. En lila tunika köpte jag också, men den ska tillbaka den också. Köpte man kläder för minst 200kr fick man köpe ett par barnskor för 15:- ord pris 200:- så det gjorde jag så klart!
inga skor jag skulle köpt i vanliga fall, men för 15 spänn får de duga, strl 27 var den mista strl som fanns så får se om Tilda får ha de till våren eller om jag ska spara dom till Theo


leggings å baslinnen