En dag...en måndag

7 upp och hoppa

8.30 frukost


När Tilda ätit upp sin frukost ville hon mata Theo med gröt

9-12 Måla med nya pennorna, kolla på barnen i Bullerbyn och Ronja, läsa lite om Bo som skulle åka buss till dagis, måla lite till. 10-11 sov Theo

12 lunch, köttbullar, stekt ägg, ketchup o grön kiwi :/ inte bästa maten kanske

13-14.30 Tilda sov, Theo röjde gärnet, prasslade med tidningar, gjorde glädjetjut...tror det var han som väckte syrran. Jag hämtade posten (massa klädespaket från FB)

15-16 mellis Theo gul kiwi Tilda: riskaka o äppeljuice, laga middag


16-17 upp o leka i Tildas rum, hittade lite kläder som ska läggas ut till försäljning

17 PAPPA KOM HEM...lycka, både för mig å barnen!

17.15-17.45 middag

18-18.30 leka lite och ta på barnen jamis


Theo brottas med Rody

18.30 till maxi å köpa blöjor 50:- kupongen gick ju ut idag

19-20 träning på Malmen

20.15 Hemma! Theo är vaken, va? (aldrig hänt)

20.15-21 Gosa lite, duscha

21.00 söva om Theo

21.10 Ringa Boxer och säga upp Canal+ paketet

21.30 kolla på HTG

22.30 blogga o fejsbooka

23.00 sova

Nytt

Senaste nytt hos oss, eller barnen rättare sagt är tuschpennor och munpruttar! Köpte med tuschpennor från IKEA till Tilda, tror aldrig hon blivit så glad och uppskattat nåt så mycket, hon kan sitta lääänge och måla, fast det blir ju inte bara på pappret alla gånger. Vårt rumsbord är randigt i olika färger, en pyjamas har gått åt skogen och Tildas fina händer och tår har fått sig en omgång. Tror tanken var att hon skulle måla nagellack på tårna.


blir lätt 

Theos nya grej är är prutta med munnen, det skvätter lång väg så är man tillräckligt nära så får man sig en dusch. Hen verkar tycka det är jättroligt, sitter på golvet, munpruttar och viftar med armarna, ser rätt kul ut.

Blött blir det!

Just nu sover lillponken och Tilda tittar på Ronja. Själv har jag precis bokan in dejt med Marie D & Linné imorn fm och Fia & Filip på fredag, däremellan har vi Rim o Ramsor med mammfika på onsdag :) Träning måndag, torsdag...hmm ja så ser väl veckan ut för tillfället! Kanske blir nån sväng till IKEA också för att inhandla nån mer dvd-hylla.