dålig start

mmhmmm grymt dålig start på denna dag, Tilda kom in till oss 3.40, hon somnade om, inga problem men tyvärr inte Theo. Jag och Theo la oss åt andra hållet i sängen för att ligga 4 på raken gick inte, så himla varmt och klibbigt inatt. Men icke, en pigg Theo som ville krypa bort till Tilda och pappa, efter en timme orkade jag inte längre, då tog jonas honom en stund, men då skulle lillen krypa bort till mig istället...vid 5.30 gick jonas upp med honom, han skulle ändå upp den tiden. Vid 6 vaknade Tilda och vid 6.30 gick jag ner för då åker Jonas till jobbet. Så vad kan jag ha fått sammanlagt, 5 timmars osammanhängande sömn..pjuff känner mig aningen seg idag.

Nu ringde min kusin, som är nybliven pappa och tackade för bebiskläderna jag skickat till dom. Hörde lilla Leo i bakgrunden, född den 13:e juni om jag inte minns fel så han är inte gammal den lille ponken. När jag la på med Dino vaknade Theo så nu har han fått ny blöja och mat, nu utforskar han altanen som för övrigt ser förjävlig ut.

Maria messade förut och frågade om vi skulle med och bada och det ska vi. Ska bara fixa lite grejer här hemma först. Å nu messade Cissi å ville fika :) Tycker ni jag flänger och far mycket om dagarna...ja jag vet, men jag vill passa på för om 4 veckor börjar jag jobba och då kommer det varken finnas tid eller ork att täffas lika ofta, så nu kör vi/jag&barnen nine to five 9-17 med härliga vänner, mammor, pappor, grannar, mormödrar, farmödrar&fädrar :)

Har hunnit läsa lite i Mia Skäringers bok idag också, inte mkt kvar i den nu, måste hitta till hennes blogg! Nu nu vet jag inte vart Theo har krupit iväg, bäst att kika så han inte är på väg att doppa sig i poolen. Hörs!

solig dag

Jag mötte upp Ina på stationen sen gick vi och käkade sushi/thai-buffe på torget. Har inte ätit där förut men det va helt ok. Glass på det, trippelchoklad, blåbär och choklad/champagne-smak. Hämtade Theo som förmiddags-sov hos mamma och sen hämtade vi upp Tilda och gick ner till Kumlasjön där Britta & Mälitta skulle uppträda med lite sång och annat skoj på scen.

I väntan på att föreställningen ska dra igångAnna ringde när vi satt och väntade på att det skulle börja så hon kom också med och tittade, blev tyvärr inte så mkt pratat för jag fick springa efter både Tilda och Theo som ville vara överallt annanstans än på filten vi hade med oss.
Följde Ina till tåget runt 16 så Tilda fick vinka och se sina älskade tåg, lagom då kom Jonas och från jobbet så han tog med sig Tilda hem i bilen och jag och Theo gick tillbaka till den andra och åkte hem. Väl hemma drog vi av presseningen som legat över vår lilla pool heeeela varma dagen och vattnet var riktigt skönt, bara att hoppa i, alla 4. Fast det var lite för lite vatten i för att poolkanterna skulle hålla sig uppe så när det var färdigtbadat fyllde vi upp den ända upp med sviiiinkallt vatten så nu hoppas vi att det hinner värmas upp till imorgon eftermiddag så vi kan bada lite då igen!!

Här är den, ser inte mycket ut för världen men 183x38cm räcker gott och väl åt oss. Känns lite läskigt att ha en större o djupare när barnen är så små

glassig dag

Ska snart iväg och möta upp Ina på stationen, hon kommer med tåget från Örebro. Tänkte vi skulle ta en lunch på "stan" och sen bara slappa, lägga oss på en filt i Kumlasjön kanske, lite glass på det så är dagen räddad! Är nån barnteater idag kl 15 i Sjöparken också, men vet inte om det är en smnart idé i denna värme, visar sig om vi går på den.

På språng

Fia har lärt mig att man ser smalare ut om man tar kort uppifrån, vet ej om det funkar på mig dock, valkarna lyser med sin närvaro, hehe..ska ta dag i det..i augusti