friends

Igår, mitt i ösregnet gick jag till Susanne, efter att jonas kommit hem från jobbet. Va riktigt länge sen vi sågs, både med å utan barnen, men det va skönt att kunna sitta ner å prata ostört några timmar...god rabarberpaj fick vi också :)
inte just denna..men en lika god
 
Gick till Maxi ihop och bestämde att vi ska börja köra lite powerwalks ihop! Handlade lite och sen gick jag hem till Jonas (mindre pigg) och 2 barn som var superpigga. De hade sovit ca 2 timmar var tidigare på dagen...det var sånt väder, regn regn regn så jag lät dem sova. FAST jag visste ju att det skulle resultera i att de inte ville sova på kvällen...men är man beredd på det så är det ju ok. Bestämde oss för att ta en promenad, så jag och J tog varsin vagn och började gå, första stoppet blev på OKQ8 där vi köpte varsin glass...är det semeser o sommar så är det! Fortsatte sedan gå och hamnade hos Katta & Sebbe som var jätteduktigta och höll på med att bygga lekstuga på baksidan, gick bak och pratade lite men kunde inte stanna så länge...det kryllade av mygg!! Gick vidare och hamnade hos barnens farmor&farfar, klockan var nog 21.30 om inte mer. Stannade och snackade lite innan vi gick hemåt, på vägen träffade min faster och hennes man så vi blev ståendes o pratade med dom en stund också! Man hinner med mkt en onsdagskväll i Kumla! Barnen somnade direkt när vi kom hem iaf!
~~~~~~~~
 
Hunnit träffa många goa vänner idag...förstå vad skönt med semester så man hinner med det! Fast vilka träffar man...jo sina arbetskamrater, pratade med Malin om det idag...man träffar ju arbetskamraterna mer än sina andra vänner och till och med mer än sin sambo/familj så det är ju inte så konstigt att man saknar dom på semestern!!
 
Vid 9.30 åkte jag och barnen och hämtade upp Malin och sen styrde vi kosan mot Hovsta, dit Ann-Sofie m. familj flyttat, där mötte vi upp Anna som åkt i egen bil. Kul att se hur de bodde och träffa L o S. Tilda och Ann-Sofies dotter hoppade studsmatta medan Theo och L lekte på altanen. Tusen tack för att vi fick komma och för lånet av partytält o bärhjälp Erik, det kommer komma väl till pass på lördag då det verkar komma nån skrur eller två.
 
köpte med oss en inflyttningsblomma
 
God jordgubbspaj med glass fick vi :)
 
När vi skjutsat hem Malin åkte vi förbi Ellie och lämnade partytältet, stannade och snackade en stund o pratade ihop oss om det sista inför grillfesten på lördag. Sen åkte vi hem, åt mat och gick sedan (Tilda cyklade) till lekparken för att möta upp Lina och lilla Svea. Det va inte igår, tror inte vi setts med barnen sedan förra sommaren när vi bodde i huset. Men nu ska vi ses snart igen, har ju semester båda två!!
 
När vi kom hem ville inte barnen gå in så vi stannade ute och lekte lite på gården, Theo provade cyklen han fick när han fyllde 2!
 
Tilda hjälper till å puttar på
 
 Imorgon åker vi till Stina, Elisia och Elmer och hälsar på!! Ska bli skoj, riktigt länge sen vi sågs och nån sån här date har vi aldrig haft!
1 Anna:

skriven

Ja det är så härligt med semester så man kan göra lite vad man känner för. Besöka lite kakbufféer och så ;).. Tack för idag! Kram

Kommentera här: