klipp x2

Blev frisören efter att jag hämtat upp barnen på dagis. Theo klippte sig förra veckan och idag var det min och Tildas tur. När vi väl kom dit så blev hon stel som en pinne, men mjuknade upp rätt snart...tror det var mutan som lockade.  Hon fick precis som Theo välja en liten leksak på Pickaboo efter genomförd klippnig. Hon valde två nagellack, ett svart och ett rosa...hon vill ha lika fint som jag fickl hos Ina  i tisdags :) När Tilda var klar passade jag på att fråga ifall han hade tid att toppa mitt hår också. Det hade han,  han bjöd även på ögonbrynstrimning med tråd....satan i gatan vad ont det gjorde..jag höll på att börja gråta och jag gav ifrån mig både kvidande ljud och smärtsamma skrik..kunde inte hålla det inne. Som jag sa till honom, det gjorde allvarligt ondare än att föda barn. Är grymt imponerad av mina egna barn som satt så lugnt och stilla i salongen och väntade. Min klippning m.m tog väl ca 1h och Tildas 25 min...under den tiden satt Theo och målade i sin målarbok och sen fick han sällskap av sin syster när hon var klar. Gick över förväntan! 
 
Resultatet: 
 
 
Ville fota Tilda också men hon sover nu...
 
Efter klippning åkte vi hem där jag bytte om för att åka och hämta upp Lina, en kompis som även är barnens förskolepedagog. Jag skulle in på polarn o pyret för att reklamera en dragkedja på theos skaljacka som har några år på nacken...trodde kanske att de skulle skicka den till sina skräddare och få den lagad...men jag fick en helt ny jacka...snacka om service!!
Klipp nr 2:
 
Kollade runt i lite fler butiker innan vi landade på The Coffee för lite käk och snack!
          
 
Träffade både Jassi, Ellie och Marie på de två timmarna vi var där. Tydligt att det varit löning ;)
 
Hepp dags att borsta gaddarna och sussa lite. SEE YA!!
 

äppelkorv

Sovmorgon till 7 idag, sen följde en hektisk dag på jobbet. Iväg till barnens jympa, hälsa på hos en jobbarkompis och hem och fixa kvällsmat nu sitter jag nyduschsd och bara andas lite.
Provade ugnsfalukorv med äpplebitar...va nån som sa att det skulle vara gott..får se imorgon när jag äter det till matlåda på jobbet.
 
Jag hade även senap och lök mellan
 
Finkrossade tomater med vitlök samt riven ost
 
Resultatet! Hade gärna gjort potatismos till men fick bli pasta för vi hade ingen potatis hemma
 

rödbetspad och nagellack

Hade en riktigt bra dag på jobbet idag, härligt med lite vårsol...vi käkade mellis ute. Å så fick jag en så god jobbnyhet som gjorde att en sten lyfte och arbetsbördan helt enkelt blev mer lätthanterlig. Yaay!
 
Rann ut rödbetspad på mitt vita passagerarsäte i bilen i måndags
 
Ringde ett nyöppnat bilvårdsställe i kumla....och vips..
 
Bortaaaaaa! 150:- kemtvätt..som hittat. Blev så glad att det inte kostade en föförmögenhet så jag passade på stt ta invändig och utvändig tvätt av bilen också. Hämtade den idag...349:- totalt pangpris!!
 
Med min fräscha bil styrde jag kosan mot Örebro och Ina. Vi tog en runda på stan innan vi hamnade på Havana och åt en jättesmarrig fläskfilé.
 
 
 
Till Ica för att inhandla godaste glassen...Sia choklad så klart å sen hem till Ina för lite nagelkonst och The Voice!
Inas work!!
 
Var och kikade på syrrans nya lägenhet häromdagen...vi blev sittandes i köket och pratade i 4 timmar...den träsmaken i röva var inte å leka med kan jag säga...helt bortdomnad!! Men det var nyttiga och bra samtal vi hade! ♡