En tur till E-tuna

Igår hade vi inga planer över huvud taget så när vi satt å käka frukost kollade jag upp när Postis Per-filmen gick på bio...men de det gjorde den inte...inte i örebro i alla fall. Nehe..vart  visas den då, Stockholm,  Göteborg, Malmö...men kom igen å så..Eskilstuna också. Eskilstuna är väl inte så långt...kollade upp tåg o kommunens hemsida. .fanns ju lite skoj där. Hörde av mig till min partner in crime och sa att vi funderade på att åka dit och vips fick jag vuxensällskap också, win! Lunch hemma och så fick vi skjuts till tåget.
I väntan på tåget...
 
Dubbeldäckare så vi satt där uppe så klart!!
 
Lilla mister seriös!
 
Vi var in på en leksaksaffär där theo hittade denna tågbana...lycka! En lekkamrat fick han också på köpet
 
Vid 15 var det dags för själva biobesöket...Postis Per var en hit...även om Tilda tyckte att den va lite lång. Hon är ingen titta-på-film-tjej, hon gillar att vara ute och leka å hitta på annat...mycket bra egensksp om du frågar mamman som sällan har tv''n på..iaf inte sommarhalvåret.
 
Köpte varma chips och Tilda konstaterade att de såg ut som sköldpaddeskal
Hon har ju rätt!
 
Efter bion mötte vi upp Ellie som tagit bilen och var i en hundlekpark med sin hund Teo. vi åkte vidare till en fin park..rothoffsparken eller nåt liknande tror jag den hette..är väl typ som stadsparken i örebro. Säkert jättefin men vi stannade till och la oss på en filt i början av parken där de hade en lekplats :)
 
 
 
 
 
Mat på Royal Oak innan hemfärd med allsång i bilen
 
 
Fin dag med dom bästa!!
 
 

Harge

Idag har det inte gått i många knop. Runt lunch kom jag hem efter att ha spenderat ett dygn i Harge med goa arbetskamrater. Vi var i Evas lilla paradis, så himla fint och mysigt!! Tacksam för att jag fick haka på och njuta :)
Vi fick god lunch när vi kom dit...annanaspaj till efterrrätt
 
"Efterrätt"
 
 
 
Hela gänget
 
 
 På eftermiddagen när jag kommit hem åkte jag och Emma till Lager 157 där jag shoppade lite nya linnen till mig å kallingar till lillkotten. Sen blev det fika å lite mer mys hemma hos Emma <3 
 

badvecka

Första semesterveckan har gått i badandets tecken. I måndags var jag och barnen till Bäcksjön med Marie. 
30 grader
 
Svalkande med isglass
Marie
 
 
 Tisdagen spenderade vi hos Karro och Edvin (chrille jobbade)
Vi (läs Tilda) började med att bada innan vi fick plocka vår egen mellis...jordgubbar och hallon..till det fick vi glass :)
 
 
Tack för en mysig dag Karro...hör av dig i veckan så styr vi upp nåt :)
 
När vi ändå var där ute på vischan åkte vi till Magnus som skulle titta på dragkroken på biljäveln som inte gick igenom besiktningen :( Blev kvar där till sent så fick bli en pizza på vägen hem :)
 
Onsdagens badplats blev Hästhagsbrottet i Hällabrottet. Åkte dit med Bezjan, Arie och Ajend och efter ett tag anslöt även Ellie o hund-Teo :)
 
 
 
På kvällen fick jag lite egentid och var in till Grekiska kolgrillsbaren med en kompis...love that place
Tsatsiki..mmm!
 
Torsdagen åkte vi till Unden/Tivedsbadet och hälsade på Annika mfl som campade där..Madde med barn hängde också på. Härlig dag i goda vänners lag!
 

Unden ger en utomlandskänsla!
 
Fredag..idag alltså har va varit hos Ebba, Lukas och Ludvig...ja mamman o pappan va också hemma ;)
 
 
Det bjöds på både gofika och lunch och massa lek, tack för idag!!!
 
Framåt eftermiddagen cyklade vi till min mormor som ville bjuda på våfflor
 
Våffelsmetsblandning pågår
 
Det var vår vecka...resten av veckan..dvs helgen åker jag och några arbetskamrater till Harge där en utav dom har en stuga :)