tack

Tack alla fina riktiga vänner. Ni får mig att må så bra, stöttar mig och lyssnar på mig när jag behöver prata av mig, kommer med goda råd och tröstande kramar, dömmer mig inte och tycker om mig som jag är! Ni finns både på jobbet och privat och ni vet mycket väl vilka ni är så ta åt er av att ni är bland de finaste människorna som finns!! Tusen kramar till er alla!

tisdag sjuttonde juni

Idag har vi hunnit med en hel del...började jobba kl 7..på fm fick jag åka ner till lill-ica och köpa fler tårtbottnar till tårtorna vi ska ha på morgondagens midsommarfirande. La ihop några tårtor innan det var dags att åka och hämta Tilda, idag var vi och åt med de nya kompisarna i förskoleklassen. Hon är så blyg min tös...hon kunde knappt få i sig nån mat...men när de gickiut på gården för att leka så såg jag inte röken av henne. Hon drog iväg med samma flicka som förra gången, så jag passade på att kila hemåt i nån halvtimme och låta henne connecta lite :) 
 
Vid 13  hämtade vi Theo och en halvtimme senare var vi hos tandläkaren där han hade fått tid bara dagen inann, ibland går det undan.  Hade inte förberett honom så mkt på besöket, sa bara att de skulle räkna hans tänder. Lillkillen hoppade upp i stolen, hjälpte sköterskan att räkna tänderna...fnissade när hon blåste med sin blåsgrej å var coollugn när hon tittade med spegel och skrapade lite. Han fick låna solglasögon när lampan tändes...nån mer än jag som tycker han är lite lik Bingo Rimér?!
 
 
 
Efter tandläkarbesöket åkte vi till min mormor där barnen fick mellis.
 
Väl hemma lekte barnen en stund ute och passade på att gå ut och gå med grannen och hennes hundar medan jag lagade första rätten från Linas Matkasse som jag fick hem igår :)  
          
 
Till middag åt vi: färsbiff med couscous och vitlöksyoghurt, rädisor, paprika och körsbärstomater toppat med persilja