Bezjan 30år!!

I onsdags fyllde min fina vän och kollega 30, uppvaktade henne på jobbet men igår var jag och Emma hemma hos henne och firade lite på tre man hand :) God mat fick vi, som vanligt. Jag hade beställt specialris, kyckling och tsatsiki...får ju passa på när värdinnan ändå frågar 
 
Efter maten plockade hon fram frukt och fick för sig att vi skulle vara nyttiga eller nåt...
 
Men det ändrade jag snabbt på genom min kladdkaka med chokladsås på 
B som i bästa Bezjan 
 
Emma och jag hade köpt en korg och packat i lite smått och gott som vi tyckte passade henne
Lite god frukt, ros, choklad m.m.
 
När vi svullat klart la vi oss alla tre i soffan och vi öppnade nog upp oss mer än vanligt allihop. Lyssnade på varandra, delade med oss av våra innersta tankar, gav tips och råd. Vänner när de är som bäst! Ni betyder massor för mig tjejer, tack för att ni finns 💗
Kort från när vi var på Skojlandet

Theos sommarfest

I fredags var det avslutnings/sommarfest på Theos förskola. Det bjöds på sång, mini-röris och fika. 
Tog massa fler kort men vill inte lägga upp bilder på andra barn
 
Theo var så förväntansfull full så han bara stod och hoppade jämfota när jag och Tilda kom dit. Han kramade mig flera gånger och sa: Mamma, jag är så glad!
 
Det värmde så mycket, tänk va härligt att vara barn utan några bekymmer alls i värden, ser bara det positiva och roliga i allt.  Vi kan lära oss mycket av de små liven om hur man kan/bör se på saker! En lyckad em med mestadels sol, duggade lite på oss en kort stund men sen blev det riktigt varmt å gött. Nästa torsdag är det Tildas tur, avslutning och sång i kyrkan. Har tagit ledig hela den dagen, tänkte vi kunde gå ut och käka efteråt. Det var en tradition när jag var barn och hade avslutning. Tycker det är lite mysigt om man kan föra vidare sånna traditioner.
 
Fröknarna fick varsin sådan här av Theo 
 
Slog in dom lite hemma och Theo fick skriva under med sitt namn. 
 
Avslutade kvällen med lite massage och laserbehandling av nacken hos Arne, en sväng hem till Ina och sen soffan och Ack Värmland med Jocke! 

Sött å gött

Hade sommarfest för barn och föräldrar på jobbet i onsdags, barnen sjöng, vi hade tipspromenad och alla hade picknick med sig, så skönt att det var soligt och uppehåll. Fick lite fina presenter från några barn...så himla gulligt!!
Nu har jag två fröken-muggar :) 
 
Efteråt gick jag, Johanna och Janina ut och käka på Chilla. Janina ska sluta hos oss och Johanna har fyllt 30 så vi ville hitta på nåt tillsammans. 
En plocktallrik,  chillaburgare och oxfilétoast 
 
Jag tog toasten 
 
En trevlig kväll, nu är det nedräkning till semestern...5 veckor kvar för min del! Can't wait!