Kajal på knäna

Barnen vaknade tidigt torsdag och jag hörde dom hålla på i köket...de skulle göra egen glass. ..innan de ens käkat frukost! Sen var det hus/kojbygge för hela slanten!

Min mormor hörde av sig och fågade om vi ville komma över och käka lite hämtmat till lunch...å varför inte?! Vi väntade in Robert sen åkte vi och köpte käk. När vi kom hem sen käkade barnen sin egengjorda "glass". Riktiga sockerbomber så blev en liten cykeltur för att kompensera...

Cyklade till lite olika lekparker i närheten. Theo körde cykelrace å i ett av loppen sladdade han till lite o h skrapade knäna...som tur var hade jag både plåster med mig och kajalpenna som är perfekt när man skrapat knäna!

Grattis Emma!

Idag fyller denna skönhet år....stort grattis min fina vän! Saknar dig och hoppas att vi kan ses i veckan 😍❤

Snott bild från Samuel 😉
Ankorna på krogtoan

Carlove

Onsdag...soligare än vad jag trodde det skulle va....klippte gräsmattan å tänkte att vi drar och badar! Lastade bilen full, fixade matsäck å allt sånt och vi satte oss för att åka iväg. Helvete heller...förb......jäv.. ¥÷€÷_#^@(÷_£÷%×£+%¥÷_#^_# behöver jag skriva att bilen inte startade?!?!?!

Jag Theo och stig tog en tur till Biltema å inhandlade ett nytt batteri

Lite korv, kanelbulle och glass senare åkte vi hem till Tilda som var hos min mamma medan vi var iväg

De fick lunch hos mamma som intogs på balkongen

När vi satt där ringde min kusin och sa att han skulle till tippen, vi var inte sena med att haka på

Tänkte vi skulle gått ner till allsången på bryggan men när vi kom hem var klockan så mkt och vi var så hungriga så blev käk å mys resten av kvällen istället...men nästa gång vill jag gå!