Nytt

I onsdags skrev jag på ett anställningsavtal. Jag har valt att gå tillbaka till förskolans värld...skola och lärare i all ära men det var inte för mig. Tror det är ett kall för vissa att utöva läraryrket, jag är dock inte en av dom som skall göra det. Men nu vet jag det, jag är glad att jag tog reda på det. Men nu får jag jobba med något jag känner mig trygg med och ändå känna att jag kan utvecklas mycket inom. Ny förskola, nya kollegor och nya utmaningar! Here I go! 

Sportlovshelgen

Stora delar av lördagen spenderades utomhus i den sköna solen som tittade fram ☉Tilda hade en kompis över och medan de lekte ute och cyklade runt lite tog jag en barnstol med mig ut och satt och njöt en stund. Barnen kom och gjorde mig sällskap och fixade picknick på altanen. 

Lunch och lite vila innan vi åkte bortåt vännerna i Hjortsberga som skulle iväg på galej så vi fick äran att vara barnvakt åt lilla sötnosen Algot. 

Runt 20 hoppade barnen i pyjamas och när vi lagt Algot dukade vi fram lite snacks till Melodifestivalen. Vi hejade på Alice som gick vidare till andra chansen  ✌  När vi kom hem sent på kvällen var det sovdags efter en mysig kväll med bebisgos 😍Söndagen tog jag rejäl sovmorgon  (kunde inte sova mellan 05-07 så hann lyssna på två p3-dokumentärer). Efter frukost så sent som 10.40 grejade vi en stund innan vi åkte till min gammelmormor för att luncha och hjälpa henne att baka 2 nötkakor


Framåt eftermiddagen var det dags för simskola x2 och så var denna sportlovsvecka över. Imorgon väntar skola, fritids och jobb.

Dependnaglar

Jag tycker det är snyggt med långa naglar, men naturliga sådana. Har en rätt ok längd på mina naglar som jag är nöjd med för tillfället så vill bara förstärka dom utan att göra geléförlängning eller akryl. Så började kolla upp var man kunde förstärka och vad det skulle kosta.
 
Men så tipsade Johanna mig om Depends 7-days-kit häromveckan.  Köpte det och har målat vid 3 olika tillfällen. 

Kitet innehåller: en rengöring, en bas, två färger (inte de jag skulle valt själv) och en top. Köpte till 3 färger så jag skulle ha lite att variera med. 

 
 
 
 
 
 Trump-hand...helt orange
 
Jag och Tilda delade upp de nagellack vi har...tänkte att det kanske kan funka att köra med vanliga om man har kör Depends bas och topplack..får prova det nån gång annars får hon ta alla  
 

Däremot upptäckte jag det lila/glittriga var nästintill omöjligt att få bort...själva glitterbitarna satt som berget i nageln och ju mer man gnodde med borttagning på en bomullspad så fastnade det ludd...i själva glittret som satt fast på nageln..helt sjukt. I-landsproblem jag vet! Bild nedan