Mail till barnmorskan Tors 11 feb 2021

Jag fick en tid hos specialistmödravården då mitt blodtryck legat gränsfall högt de senaste gångerna hos bm, här är mailet jag skickade till bm om hur det hade gått där inne.


Hej min bästaste barnmorska! 😄

 

Det gick bra allting. Bt låg på 145/85 så undertrycket var lägre. Sen kopplade de upp mig med sånna där dosor på magen som mätte bebisens hjärtljud å det såg också bra ut. Kissa i mugg och det såg också bra ut. Jag tänkte nu får jag väl åka hem. Men fick sitta ner i väntrummet och vänta på läkare. 

Vi satt och pratade lite. Jag berättade att jag verkligen inte ville gå över pga att jag fått för mig att han är stor, det tryckande bråcket m.m. 

Hon sa: Nej det finns absolut ingen anledning för dig att gå över tiden alls. Hon sa att jag kunde få bli igångsatt när jag ville i princip.

Så kollade hon om jag var öppen något...1-2cm och väldigt mjuk! Så då passade hon på att göra en hinnsvepning. På lördag ska jag in och kolla tryck m.m och ev göra en till svepning ifall denna inte ger nån effekt alt igångsättning om vi bestämmer oss för det.

Även fått en tid på måndag 15:e (bf) då hon inte ville vänta till onsdag (då jag har tid för bt hos dig). Så blir det inte igångsättning på lördag 13:e så tyckte hon att vi kör igångsättning måndag, bf, om det inte kommer igång självt däremellan.

Har kännt lite sammandragningar nu ikväll och håller tummarna för att det sätter igång av sig självt istället för igångsättning. 

Fattar inte, snart är han här! 💙

Tack för serietipsen...har laddat ner till paddan så jag har till bb för hon sa att de kommer hålla kvar mig 2-3 dagar 🙄 så antar att vi tyvärr inte kommer ses på onsdag.