ventilbyte

Kom hem efter att ha hämtat barnen....solen sken så jag satte mig i en solstol på trädäcket och jobbade lite (utvecklingssamtalstider) medan barnen lekte. När jonas kom hem åkte vi till cykelaffären med tildas cykel eftersom ventilen var paj. Han fixade det på ett kick å gjorde det gratis...som tack köpte vi nya pedaler till tilda o nya gummihandtag till theos cykel...that's how you do business...lite schysst å service minded lönar sig att vara! Vi avslutade det hela med ett besök på La Gondola för lite käk
 

saronkyrkans bytarsag

Bilder på det jag handlade på bytardagen i Hallsberg i lördags
 
Everestväst till Theo
 
Didriksson fodrad galonjacka till Tilda till hösten
 
Kranis från Byggare Bob
 
Slott som går att öppna upp
 
4 böcker...jonas favorit Jan Lööf
 
Sandaler å flipflopp till sommaren å Rhodos

allt på en å samma dag

Vilken lördag! Å vad vi hann med mycket! Började med en frukost ihop med barnen (jonas jobbade). Vid 10 åkte vi till Hidingsta där barnen går på Skogs Mulle, det var Theos första gång och det gick hur bra som helst.
vitsippor som barnen plockat och senare gav till farmor och farfar
 
Medan barnen roade sig i skogen med fröken siv och åsa åkte jag på bytardag i hallsberg, där jag själv lämnat in kläder och leksaker dagen innan. Shoppade lite och mötte upp anna som också skulle dit. Vi tog en lunch och fika på God Smak, tycker det är så gott och mysigt där. Lyckades inte ta nån bild på goa maten innan det bara såg kladdigt å sörjigt ut...men kycklingwrap med mangoraja åt vi iaf å så en liten chokladkaka efteråt. Ska visa lite vad jag shoppade vid ett annat tillfälle :)
 
Hämtade barnen och vi skulle åka hem, men vi svängde av till barnens farmor o farfar för att säga hej. blev kvar där i 2h och barnen fick lunch  och visa upp vad vi hade köpt på bytardagen.
 
Sen åkte vi och mötte upp Jonas utanför toys'R'us. Hade fått mail om att de hade 25% i hela butiken så vi passade på att köpa lite presenter till theo som fyller om en dryg månad. Tilda fick också lite grejer...visar när jag är hemma (sitter och väntar på tilda som är på simskolan nu).
 
Från toys åkte jag tillbaka till hallsberg för att hämta upp min försäljningssumma samt kvarvarande saker/kläder. Hem igen, packa skridskor och göra tsatsiki till kvällsgrillningen. Iväg å hämta ellie, åka skridskor, farfar kom å kollade när vi åkte. Sen åkte vi hem till ellie å grillade fläskkaré och korv, potatis o grönsaker i ugn, grönsallad med fetaost...flera olika såser och diverse god dryck!
 
 
 
 
Vid 20 var det EarthHour så vi släckte ner alla lampor och tände en massa ljus istället...jättemysigt. Inte helt otippat så somnade barnen i soffan där i mysbelysningen...jag nickade till jag med så vid 22.30 drog vi oss hemåt. Härlig och effektiv dag!